En verden – ett team

Be the change you want to see in the world – Mahatma Gandhi. I dag våknet vi til en verden der det er viktigere enn noen gang å ha motet og utholdenheten til å inspirere og gå foran som gode eksempler. I dag våknet vi til en verden der vi ikke lenger kan bry oss om … More En verden – ett team

Bli frivillig i POW Norge!

POW Norge er en klima- og miljøorganisasjon med fokus på alle som er glade i snø og vinter. Vi ønsker å hjelpe vår målgruppe til å ta bærekraftige valg for å minske sitt klimafotavtrykk. For å kunne gjøre dette er vi helt avhengige av våre frivillige som utgjør organisasjonen, og nå har du mulighet til å … More Bli frivillig i POW Norge!

POW og Markus Wegge på Veko

  Under Ekstremsportveko på Voss, stiller POW Norge sammen med vår ambassadør Markus Wegge på reparasjonsstand. Lær hvordan du med enkle midler kan fikse ødelagt utstyr, så slipper du å kjøpe nytt. Kom innom standen vår i festivalteltet 27. juni. 

Ny ambassadør for POW Norge

POW Norge kan stolt presentere Markus Wegge som en del av vårt Riders Alliance-team. Markus er en miljøengasjert eventyrer og friluftsentusiast. Les mer om Markus, hvorfor han er engasjert i klima og miljø, og hvordan han kombinerer livet som aktiv frilufts- og vintersportutøver med en mer bærekraftig livsstil.  

High Camp Turtagrø

Fredag 28. april ankom spente og glade POW-medlemmer Turtagrø. High Camp Turtagrø er et ypperlig sted å komme i kontakt med flere som ønsker å ta vare på vinteren vår.  I (mot og med) vind fikk vi raskt satt opp stand, med POW-flagg og banner, og det ble gratis servering av Sigrid Henjums populære linsesuppe. … More High Camp Turtagrø